Αναγνώστες

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Σορτσ + Μπλέιζερ!

Γεια σας! Συγγνώμη που πέρασε τόσος καιρός μέχρι να κάνω μια ανάρτηση (μιας και έκανα το μπλογκ επειδή βαριόμουν φανταζόμουν ότι θα έγραφα πιο συχνά αλλά δεν έβρισκα τι να γράψω). Τέλος πάντων.. στο θέμα μας τώρα. Πολλοί γνωστοί οίκοι μόδας προτείνουν σορτσ &μπλέιζερ (spring-summer 2012). Ξέρω πως σε λίγο τελειώνει και αυτή η σεζόν αλλά έχει μείνει ένας μήνας και οπότε είπα να το γράψω κι αυτό.. Τελως πάντων πάμε να δούμε κάποια μοντέλα, κάποιων οίκων (δεν μπόρεσα να βρω φωτογραφίες όλων).

Ralph Lauren:



Trussardi:



Versace:


Και πολλοί ακόμα σχεδιαστές των οποίων τα μοντέλα δεν μπόρεσα να βρω.. Μεταξύ μας, μου πήρε τόση ώρα για αυτές τις φωτογραφίες που βαρέθηκα να ψάξω και για άλλες:/


Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το ποστ.. Τα λέμε σύντομα!



2 σχόλια:

  1. Μην ανησυχείς, σιγά σιγά θα βρεις το στυλ σου και τα θέματα που σου ταιριάζουν.. εμένα μου αρέσει ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνειά σου! όσο για την ανάρτηση, πολύ όμορφες επιλογές, εγώ θα προτιμήσω το λευκό!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως για το άσπρο.. όσο για τα άρθρα συνέχει σκέφτομαι και σπάνια βρίσκω τι να γράψω. Τέλος πάντων, ελπίζω να αρχίσει να γίνεται πιο εύκολο στη πορεία όπως λες και εσύ.. Τα λέμε!

      Διαγραφή